Habel Installatie biedt een breed scala aan installatietechniek met als specialisatie koeling, airco, glasvezel, data en beveiliging voor utiliteitsprojecten en woningbouw. Altijd inventariseren wij de eventueel bestaande faciliteiten, eisen en wensen om vervolgens met een betrouwbaar advies te komen. In combinatie met service en onderhoud leveren wij altijd maatwerk in duurzame oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, energieverbruik, datanetwerken en beveiliging. 

 

Alle disciplines

Met onze ervaring en specialisatie in airconditioningssystemen en data- en glasvezelnetwerken vormen wij al jaren een absolute meerwaarde op de particuliere, maar vooral zakelijke markt. Voor Nijhof Installatietechniek alle reden om na Willemsen in 2012 ook Habel over te nemen. Met de Nijhof Installatiegroep hebben wij toegang tot vrijwel alle disciplines van de installatietechniek. Samen riepen wij in 2015 Salland Installatieservice in het leven om zowel particuliere als zakelijke klanten 24/7 bij te staan met service en onderhoud.

 

Duurzame technieken

Als Nijhof Installatiegroep excelleren wij als voortrekker in duurzaamheid, continue op zoek naar kansrijke technieken om energie-efficiënt te bouwen. Met trots presenteren wij innovatieve oplossingen in ons Duurzaamheid Inspiratie Centrum. Nieuwe medewerkers werven wij via onze Salland Tech Academy om ze vervolgens op te leiden in één of meerdere disciplines binnen de installatietechniek. Dit alles maakt Habel Installatie tot een duurzame installatiespecialist met oog voor de toekomst.