4 july 2018

Betrokken medewerkers zijn goud waard en daar weet Ivo Hagedoorn (30), projectleider bij Willemsen Installatie, alles van. Niet alleen verzorgt hij onder de noemer  cita_4001_onderpand_logo_lc_zonder%20vastgoedbeheer 1.png een succesvolle samenwerking tussen Schilderwerken Lenferink, PHB Deventer en Willemsen Installatie – de aansturing van grootschalige renovaties voor woningbouwcorporaties, ook levert hij vanuit de personeelsvereniging een positieve bijdrage aan de goede sfeer op de werkvloer, wat de kwaliteit van het (installatie)werk zeker ten goede komt.

In zijn beginperiode bij Willemsen liep Ivo stage als monteur op de bouw, waarna hij aanbleef en alle ruimte kreeg om in de daarop volgende jaren met het bedrijf mee te groeien. “In het verlengde van mijn post mbo-opleiding middelbare installatietechniek en werkvoorbereider elektrotechniek werd ik tekenaar/werkvoorbereider om vervolgens de stap naar projectleider te mogen maken. Nu draai ik mijn eigen klussen met als doel een zo hoog mogelijk rendement en organiseer ik samen met een paar andere collega’s vanuit de personeelsvereniging leuke uitjes als een helikopter dropping. Daarnaast ben ik actief in ons Sfeerteam, verantwoordelijk voor onder andere een smakelijke attentie met Pasen en een gezellige Sinterklaasshow.”

Onze expertise
Ivo ziet dat dergelijke activiteiten de onderlinge binding vergroot en dat neemt hij ook mee in zijn werk voor cita_4001_onderpand_logo_lc_zonder%20vastgoedbeheer 1.png, het al genoemde samenwerkingsverband gericht op het ontzorgen van woningbouwcorporaties in het verduurzamen en onderhouden van huurwoningen in met name Zutphen en Deventer. “Vanuit onze expertise richten wij ons binnen dit team op het vervangen van keukens, badkamers, toiletten en de laatste jaren ook cv-ketels. Zo hebben wij in Deventer een klus van tweehonderd woningen gedraaid. Aan mij de taak om binnen dergelijke projecten de mensen en het materiaal op tijd op de juiste locatie te krijgen.”

Maximale tevredenheid
cita_4001_onderpand_logo_lc_zonder%20vastgoedbeheer 1.png
 – naast Schilderwerken Lenferink, PHB Deventer en Willemsen Installatie haken waar nodig ook enkele andere partijen aan – vormt voor de woningbouwcorporatie één herkenbaar aanspreekpunt. “Wij vormen een sterk team dat er samen voor gaat, ook voor de tevredenheid van de huurders. In een enquête vragen wij altijd naar mogelijke verbeterpunten, want het minimaliseren van overlast en maximaliseren van tevredenheid blijft voor ons een belangrijk uitgangspunt. Als het gemiddelde cijfer van deze enquêtes boven de acht ligt, gaan we aan het eind van de klus met alle betrokken vaklieden uiteten, want ook voor dit samenwerkingsverband geldt dat de goede sfeer positief bijdraagt aan de kwaliteit van het werk.”

Reacties

Terug naar overzicht

Meer